Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας. Τα προϊόντα αποστέλλονται το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα που αναφέρεται είτε στη σελίδα του προϊόντος, είτε σε ενημέρωση που λάβατε από τους διαχειριστές του stelmajewels.gr.

Μόλις η παραγγελία αποσταλεί θα λάβετε σχετικό e-mail ενημέρωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Σε περίπτωση που πελάτης κάνει άρνηση παραλαβής από δύο συνεχόμενες φορές και πάνω, χωρίς αιτιολογία, σε παραγγελίες που διενεργεί ο ίδιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα stelmajewels.gr, η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα να μην αποστείλει ξανά παραγγελία. Το ίδιο ισχύει και για παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ψευδώς ή με δόλιο τρόπο.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 27510-25804 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία σας.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 • Courier – Η αποστολή γίνεται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ» με χρόνο παράδοσης από 1-3 εργάσιμες μέρες. Όλες οι παραγγελίες άνω των 39,00€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ υπάρχει χρέωση 3,00€ στην περίπτωση αντικαταβολής. Για αγορές κάτω των 39,00€, τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 ευρώ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • BOX NOW – Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ Courier και η παράδοση της αποστολής με την Kronos Express με έξοδα αποστολής:

 • 8,00€ για απλή παράδοση (έως 10 ημέρες).
 • 16,00€ για express παράδοση (έως 4 ημέρες).

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ, ενώ δεν παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής. Ως προς τις χρεώσεις αποστολής ισχύουν τα κάτωθι:

 • Βάρος  0-100gr, έξοδα αποστολής 6,00 ευρώ
 • 101-200gr, έξοδα αποστολής 7,50 ευρώ
 • 201-500gr, έξοδα αποστολής 11,00 ευρώ
 • 501-1000gr, έξοδα αποστολής 16,00 ευρώ

Χρόνος παράδοσης από 6-10 εργάσιμες ημέρες

 

  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    WANT 10% OFF?
    Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
     ΕΓΓΡΑΦΗ
     Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης