Τρόποι Πληρωμής

Α. Αντικαταβολή

Για αγορές εντός Ελλάδος, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα την παραλάβετε.

 

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για αγορές εντός Ελλάδος, μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στους παρακάτω λογαριασμούς της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ» εντός αποκλειστικής προθεσμίας σαράντα οκτώ (48) ωρών  από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ότι έχει ακυρωθεί.

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

 1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
 2. Τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 27510-25804. Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τράπεζας, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα ορατή στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, επομένως, μία μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR58 0140 5410 5410 0200 2018 451

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
IBAN: GR3002602610000250101318328

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR35 0171 6110 0066 1113 9826 681

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

Γ. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με ασφάλεια, η οποία εξασφαλίζεται από την Eurobank (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά μεταφέρεστε αυτομάτως σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλοντα εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Επιχείρησή μας μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών είναι απολύτως ασφαλείς. Σε καμία περίπτωση δε συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο, χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών σας.

 

Δ. Μέσω PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της Επιχείρησης.

 

Ε. Με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα που διατηρεί η Επιχείρηση, τη στιγμή που θα την παραλάβετε. Η παραγγελία σας θα φυλάσσεται στο κατάστημά μας για χρονικό διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ότι έχει ακυρωθεί. Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση του χρόνου παραλαβής απαιτείται να έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με εμάς μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2751025804.

 

  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    WANT 10% OFF?
    Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
     ΕΓΓΡΑΦΗ
     Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης